Farve:
Mål:
H 885 mm x B 405 mm x D 555 mm
Affaldstyper:
Bioaffald; Karton og pap; Pantemballage; Blandet affald; Papir; Emballage
*Har du brug for en modul for en anden type affald end vist her – vær venlig at skrive det i “Yderligere information”.
Antal:
Yderligere oplysninger,
valgfri:
Pris:
185,00 €
(VAT 0)
Enhedspris:
185,00 €
*Prisen er ikke inklusiv transport
Sortaider 90
Sortaider 90
Sortaider 90

Sortaider W90

Produktspecifikationer
Designet til
hjem, kontorer, skoler og andre offentlige rum
Material
vandfast 6- eller 12-mm baltisk birkekrydsfiner, FSC certificeret
Rumindhold
90 L (bag measure 100 L)
Mål
H 885 mm x B 405 mm x D 555 mm
Bestanddele
roterende baghjul, skuffe til poser, tapsamling
Affaldstyper
Bioaffald; Karton og pap; Pantemballage; Blandet affald; Papir; Emballage
Samling
ingen lim, ingen skruer, ingen redskaber. Samles i 5 minutter eller leveres samlet
Samlevejledning
Sortaider 90
Sortaider 90
Sortaider 90
Vores lille sorteringsstation består af fire moduler med låg, og gør det muligt at indsamle fire forskellige typer affald, som genereres i huset: plastik, metal og pantemballage, papir og pap, bioaffald og andet husholdningsaffald. Idéen til at anskaffe sådan en genbrugsstation kom fra kommuneborgmester Indrek Kullam, som ønskede at tilskynde både beboerne og landkommunens institutioner til at sortere affald. Og den bedste måde at gøre det på er at starte med en selv.
Seily Sõgel-Raid
Designer, Kehtna landkommune
Vi ledte i lang tid efter en løsning, som havde den rigtige størrelse og et smukt udseende samt passede ind i vores kontor. Sortaiders sorteringsløsning var den helt rigtige til vores kontor. Som nybegyndere inden for genbrug virkede det særligt fedt og bekvemt for os, at skraldespandene har instruktioner om, hvilken slags affald, der skal i hver enkelt skraldespand. Alt er løst meget logisk – det er meget fint afklaret, hvilken affald går i hvilken affaldsmodul.
Katrin Tamm
Chef for virksomhedens bæredygtige udvikling, Nordic Milk ApS
Vi samarbejdede med Sortaider, som også rådgav holdet. Deres første anbefaling var at fjerne de sædvanlige skraldespande, som var placeret under medarbejdernes skriveborde. At slippe af med dem er også godt for helbredet, for på den måde bevæger folk sig mere rundt i kontoret, hvis for eksempel en bananskræl skal kasseres. Genbrugsstationer til indsamling af forskellige typer affald blev placeret ved indgangen til lokalerne og på den anden side af kontoret, hvor Pärnu amts Iværksætterinkubator holder til.
Hando Murumägi
Marketingchef hos Pärnu Amts Udviklingscenter
Sortaiders sorteringsløsning skilte sig ud iblandt andre konkurrenter primært på grund af dens brugervenlighed og hensigtsmæssighed samt det gode udseende. Budskabets klarhed var også et meget vigtigt aspekt ved udvælgelsen – hver affaldstype fremtræder tydeligt med forskellige farver og piktogrammer. En nyttig tilføjelse var en sorteringsvejledning inde i kassen, som gør hele processen så enkel og overskuelig som muligt.
Meelis Jürgens
Estiko-Plastar A/S
Vi besluttede os for Sortaiders sorteringsløsning, fordi systemet og instruktionerne var klare, og udseendet af renovationsstationerne var i overensstemmelse med designet af kontoret - disse stationer var i sammenligning med andre lignende produkter visuelt de smukkeste.
Kätlin Pirk
Chefforvaltningsspecialist, Styrelse for Informationssystemer
Den nye sorteringsløsning er det første skridt på vores genbrugsrejse. Da vi ledte efter muligheder på internettet, syntes vi, at Sortaiders sorteringsspande fremtrådte som de smukkeste, desuden er systemet meget enkelt, og det gavner helt bestemt denne rejse.
Kristi Paas
Direktør af ungdomscenteret, Saue kommune
Vi besluttede os for Sortaider, fordi genbrugsstationen er lavet af naturmaterialer og ser godt ud visuelt, det fremstår ikke som et fremmedlegeme som én af metal eller plast ville være. Prisen var også rimelig. Vi udprintede information om sortering efter affaldstype for at gøre det nemmere for en at beslutte, hvilken kasse man skal smide sit affald i. Først spurgte folk alligevel, hvor man skulle smide det, men nu træffer de selv informerede beslutninger.
Veronika Ait
Sekretær-administrator, Metrosert A/S
Jeg stødte på Sortaiders hjemmeside, mens jeg ledte efter en løsning, og deres løsningerne til affaldshåndtering passede os meget vel - med hensyn til modulernes bekvemmelighed, størrelser og farveløsninger.
Reili Järvalt
Administrerende direktør for FC Flora