SORTAIDER - DE MEST BÆREDYGTIGE RENOVATIONSLØSNINGER

SORTAIDER - DE MEST BÆREDYGTIGE RENOVATIONSLØSNINGER

Sortaider er en Estisk virksomhed, som designer og producerer funktionelle og praktiske løsninger til affaldshåndtering i hjem, virksomheder samt institutioner. Fremdrevet af et ønske om at være miljøvenlig samt deltage i afhjælpning af et af verdens største problemer – affald –, skabte vi en renovationsløsning, som er på samme tid miljøvenlig og bæredygtig, har flot æstetik og er velegnet til indendørs brug.

Vores højkvalitetsprodukter er lavet af baltisk birkekrydsfiner, som takket være sin styrke og holdbarhed er et af de mest værdsatte materialer i verden. Træmateriale, i modsætning til metal og plast, udleder ikke CO2, men absorberer det i stedet og fjerner det fra kulstofkredsløbet. Takket være produkternes smagfulde nordiske stil fungerer de nærmest som integrerede indretningselementer i boliger og kontorer. Et af vores produkter, ”Container” blev hædret i 2021 med Red Dot Award i kategorien Produktdesign.

Design

Designer Johannes Maltis brander for at kunne bidrage til en miljømæssigt sundere livsstil, som der er behov for globalt, og hans løsning til problemet var at tilbyde en stilfuld måde til at tage sig af affaldet.

Design af Sortaiders produkter har i samarbejde med vores kunder gennemgået en række nødvendige forbedringer og dog bevarede vi det grundlæggende og karakteristiske for Sortaider princip – ”nul skruer”-samling - samt den flade emballage.

Container W4 er en affaldssorteringsstation, som er designet
til at være tiltalende og selvindlysende at bruge samtidig med,
at den motiverer brugeren til at kildesortere affaldet.
Red Dot
dommerpanels
beslutning
Opstartsstøtteprojekt nr. 2014-2020.5.01.20-1936
Ved hjælp af opstartsstøtteprojekt nr. 2014-2020.5.01.20-1936 erhvervede Sortaider de nødvendige anlæg for at kunne foretage CNC-opgaver. Projektet støtter ApS Sortaider mål til at skabe nye arbejdspladser og øge virksomhedens eksportevne. Projektet blev medfinansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Støttebeløbet var 14.612,00 euro.